Medewerkers Miranda Tacken - Klunder

Mijn naam is Miranda Tacken - Klunder. In juni 2010 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Christelijke Hogeschool Windesheim in Zwolle.
In de vier jaar daarvoor heb ik gestudeerd voor leraar basisonderwijs (Pabo) aan Hogeschool Edith Stein in Hengelo. Tijdens deze opleiding kwam mijn interesse voor de spraak-/taalontwikkeling van kinderen naar voren. Daarom heb ik ervoor gekozen om verder te studeren en de opleiding tot logopedist te gaan volgen.

Sinds juli 2010 ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Reede. Ik werk hier drie dagen in de week. Woensdag middag, donderdag en vrijdag. Daarnaast werk ik als logopedist in Hengelo op twee verschillende locaties voor "Dagbehandeling (jonge)kinderen". Hier werk ik met kinderen met diverse gedragsstoornissen en een licht verstandelijke beperking.

Het werken hier in de praktijk vind ik erg leuk en afwisselend. Dit komt doordat er cli├źnten in verschillende leeftijdsgroepen en met verschillende "stoornissen" naar de praktijk komen. De behandeling van deze diverse stoornissen maakt het werk als logopedist interessant en uitdagend.
Medio 2011 heb ik mij gespecialiseerd in dysfatische ontwikkeling bij kinderen door het volgen van de cursus; behandeling met de Tan S÷derberg methode.