Medewerkers Martine Reede

Mijn naam is Martine Reede. Ik werk al 11 jaar met veel plezier in mijn praktijk in het Medisch Centrum Nijverdal. 11 jaar geleden werd er door de initiatiefnemers van het MCN gevraagd om een logopedist, ik was net 2 jaar afgestudeerd en ooit zou ik mijn eigen praktijk willen runnen, nou die mogelijkheid kwam iets sneller dan gedacht. Op 26 januari 2000 had ik mijn eerste client. Naast dit werk , had ik nog een baan als schoollogopedist bij de gemeente Ommen. De praktijk werd steeds drukker en al snel was het een full-time praktijk.
Na de geboorte van mijn kinderen Jurre en Maartje ben ik part-time gaan werken.
Sinds 6 jaar werk ik dus niet meer alleen, maar werk ik samen met mijn collega Miranda Klunder.

Ik ben op de praktijk aanwezig op maandag van 9.00 tot 18.00, dinsdag van 9.00 tot 18.00 en woensdag van 9.00 tot 11.30.
De resterende dagen werkt mijn collega Miranda Klunder

Naast all-round logopedist ben ik ook geregistreerd preverbaal logopedist. Ik begeleid ouders/ baby’s en jonge kinderen bij voedingsproblemen.
Sinds 2010 heb ik me ook gespecialiseerd in zeer moeilijk verstaanbare kinderen. Hiervoor heb ik de post-hbo opleiding PROMPT (Prompts for Restructuring Oral Motor Phonetic Targets), een tactiel-kinestetische behandeling voor motorische spraakproblemen gedaan.
Ook fonologische spraakproblemen volgens de methodes Methaphon en Hodsen & Paden behoren tot mijn specialisatie.